top of page

Logopedisten

Mirte van Rensch

Mijn naam is Mirte van Rensch en ben in 1995 afgestudeerd als all-round logopedist aan de Hogeschool in Utrecht.

Na mijn opleiding heb ik vijf jaar in Duitsland gewerkt in een heiltherapeutisch centrum met kinderen met spraak- & taalproblematiek en meervoudig gehandicapte kinderen.

 

Na terugkomst in Nederland ben ik werkzaam geweest op een Mytylschool en in het ziekenhuis. Inmiddels werk sinds 2002 in deze praktijk die ik in april 2012 heb overgenomen.

Specialisaties: eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen, articulatie, meertaligheid en afwijkende mondgewoonten.

maandag t/m vrijdag aanwezig

Simone Hensen

Mijn naam is Simone Hensen en ik ben in 2017 afgestudeerd als all-round logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Gedurende mijn stages heb ik voornamelijk ervaring opgedaan omtrent het behandelen van kinderen met spraak- en/of taalproblematiek. 


Mede dankzij mijn stages heb ik ontdekt dat mijn affiniteit voornamelijk ligt bij het behandelen van kinderen. Kinderen geven mij enorm veel plezier in mijn werk door hun verschillende karakters, levenswijsheden en energie. Ik word enthousiast wanneer ik cliënten kan behandelen en op deze manier kan bijdragen aan hun voortgang en zelfvertrouwen. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk vakkundig met een vleugje humor op zijn tijd.

maandag t/m vrijdag aanwezig

bottom of page